Нарачајте производ

Брачен Kревет Classic


 • Карактеристики производот

  Kревет изработен од чисто дрво (варена бука). Стандардно доаѓа во натур (дрво) боја. Во цената на креветот е пресметана и подлогата за душекот-летвички од чисто дрво.

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат
  во следните бои: венге,цреша,натур,бела.


  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 5,200 МКД
   160 cm 200 cm 9,600 МКД
   180 cm 200 cm 10,500 МКД