Нарачајте производ

Kревет Classic


 • Карактеристики производот

  Kревет изработен од чисто дрво (варена бука). Стандардно доаѓа во натур (дрво) боја. Во цената на креветот е пресметана и подлогата за душекот-летвички од чисто дрво.

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат
  во следните бои: венге,цреша,натур,бела.


  Работно време

  Контактирајте не

  Следите не