Нарачајте веднаш

Душек Classic


 • Карактеристики за производотот

  Посебната комбинација на ексклузивни материјали овозможува брзо опуштање и долготраен одмор. Овозможува подобра циркулација и метаболизам.
  - Дебелина: 18cm.
  - BONNEL жичано јадро.
  - ECOFILC тврдо импрегниран
  - PU пена дебелина 1.5cm. (двострано)
  - Сунѓер дебелина 0,5cm
  Навлака со штепувана заштита, 60% памук 40% ликра (не се вади)
  Рабовите зајакнати од ПУ ПЕНА дебелина 1,5cm
  Достапно решение за секого.

  • Нагласуваме:

   • ОРТОПЕДСКА ПОДДРШКА
   • ОЛЕСНАТО СТАНУВАЊЕ
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm  
   80 cm 200 cm  
   90 cm 190 cm 3.200 MKD
   90 cm 200 cm 3.200 MKD
   100 cm 190/200 cm
   120 cm 190/200 cm
   140 cm 190/200 cm
   150 cm 190/200 cm
   160 cm 190/200 cm
   180 cm 190/200 cm