Нарачајте производ

Душек Duolatex


 • Карактеристики производот

  Својствата на латекс овозможуваат супериорен комфорт и опуштање. Седумте зони на тврдина, максимално го растеретуваат телото и овозможувааат најбрза релаксација и подобрување на циркулацијата и метаболизмот. - Дебелина: 26cm.
  - LATEX 7cm, sa 7 zona tvrdoće.
  - PU пена 16cm.
  - Заштитно платно.
  - YUFLIN
  - Одстранлива Штепана навлака со антиалергиска антибактериска заштита.
  Супериорен комфорт и максимална релаксација.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 13.600 МКД
   80 cm 200 cm 13.600 МКД
   90 cm 190 cm 13.600 МКД
   90 cm 200 cm 13.600 МКД
   100 cm 190/200 cm 16.300 МКД
   120 cm 190/200 cm 21.900 МКД
   140 cm 190/200 cm 21.900 МКД
   150 cm 190/200 cm 25.100 МКД
   160 cm 190/200 cm 25.100 МКД
   180 cm 190/200 cm 27.200 МКД