Нарачајте производ

Economic plus


 • Карактеристики производот

  Комбинација на ексклузивни материјали што овозможуваат брзо опуштање и долготраен одмор. Овозможува подобра цирклуација и метаболизам.
  - Дебелина: 15cm.
  - SKY CELL пена 14cm.
  - Заштитно платно навлака
  Достапно решение за различни намени.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm  
   80 cm 200 cm  
   90 cm 190 cm 3.200 МКД
   90 cm 200 cm 3.200 МКД
   100 cm 190/200 cm
   120 cm 190/200 cm
   140 cm 190/200 cm
   150 cm 190/200 cm
   160 cm 190/200 cm
   180 cm 190/200 cm