Нарачајте производ

Душек Exclusive


 • Карактеристики производот

  Смален повратен притисок на телото при спиење, овозможува одлична размена на влага и проводливост на воздух. - Дебелина: 30cm
  - Џепасто јадро 16cm
  - ECO филц тврдо инпрегниран
  - HR пена 4cm (двострано)
  - LATEX 7cm со 7 зони тврдотија
  - Заштитно платно
  - YUFLIN
  - Одстранлива штепана навлака со антиалергиска антибактериска заштита 80% памук, 20% полиестер. - Странично појачување од HR пена 8cm
  Смален повратен притисок на телото при спиење.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 16.900 МКД
   80 cm 200 cm 16.900 МКД
   90 cm 190 cm 16.900 МКД
   90 cm 200 cm 16.900 МКД
   100 cm 190/200 cm 20.600 МКД
   120 cm 190/200 cm 27.600 МКД
   140 cm 190/200 cm 27.600 МКД
   150 cm 190/200 cm 31.700 МКД
   160 cm 190/200 cm 31.700 МКД
   180 cm 190/200 cm 35.000 МКД