Нарачајте производ

Душек Lavander


 • Карактеристики производот

  Појачано релаксирачко дејство, го подобрува метаболизмот и ефикасно ја распределува телесната тежина.
  - Џепно јадро 10цм
  - Sky cell пена 2цм
  - ПУ Пена
  - Заштитно платно.
  - ЈУФЛИН
  - Џепно јадро 10цм
  - Навлака со екстракт лаванда антиалергиска заштита 80% памук 20% полиестер.
  - Зајакнати рабови со ПУ ПЕНЕ 3цм.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm call МКД
   80 cm 200 cm call МКД
   90 cm 190 cm call МКД
   90 cm 200 cm call МКД
   100 cm 190/200 cm call МКД
   120 cm 190/200 cm call МКД
   140 cm 190/200 cm call МКД
   150 cm 190/200 cm call МКД
   160 cm 190/200 cm 26.600 МКД
   180 cm 190/200 cm 31.100 МКД