Нарачајте производ

Душек Memoflex


 • Карактеристики производот

  Комбинација Пу и Мемори пена овозможува зголемена прилагодливост на телото и забрзано опуштање. Се препорачува на луѓе који се изложени на поголем напор и стрес во текот на денот.
  - Дебелина 18 цм.
  - PU пена 14цм.
  - MEMORY пена 3цм, еднострано.
  - ЈУЛФИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук 20% ликра.
  Екслузивна комбинација на материјалот овозможува идеален одмор и опуштање.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 7.900 МКД;
   80 cm 200 cm 8.000 МКД;
   90 cm 190 cm 8.000 МКД
   90 cm 200 cm 8.200 МКД
   100 cm 190/200 cm 9.800 МКД
   120 cm 190/200 cm 12.700 МКД
   140 cm 190/200 cm 12.700 МКД
   150 cm 190/200 cm 14.500 МКД
   160 cm 190/200 cm 14.500 МКД
   180 cm 190/200 cm 16.300 МКД