Нарачајте производ

Душек Memory


 • Карактеристики производот

  - Дебелина 16 cm
  - SKY CELL 12 cm
  - MEMORY пена 3 cm
  - Заштитно платно
  - YUFLIN
  Одстранлива штепана навлака со антиалергиска антибактериска заштита 80% памук, 20% полиестер.
  Исклучителна превентива за болести на кичмата.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 6.000 МКД
   80 cm 200 cm 6.000 МКД
   90 cm 190 cm 6.100 МКД
   90 cm 200 cm 6.100 МКД
   100 cm 190/200 cm 7.900 МКД
   120 cm 190/200 cm 9,900 МКД
   140 cm 190/200 cm 9,900 МКД
   150 cm 190/200 cm 11.900 МКД
   160 cm 190/200 cm 11.900 МКД
   180 cm 190/200 cm 14.300 МКД