Нарачајте производ

Душек Memory Gold


 • Карактеристики производот

  Појачано релаксирачко дејство, го подобрува метаболизмот и ефикасно ја распределува телесната тежина.
  - Џепно јадро 20цм
  - Sky cell пена 2,5цм
  - ПУ Пена
  - Заштитно платно.
  - ЈУФЛИН
  - Навлака со Мемори пена нтиалергиска заштита 80% памук 20% полиестер.
  - Зајакнати рабови со ПУ ПЕНЕ 8цм.

  • Нагласуваме: