Нарачајте производ

Душек Ortolux


 • Карактеристики производот

  Зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор. Идеалната комбинацијата од сунѓери со различна еластичност ги подобрува ортопедските својства за лица со зголемена тежина.
  - Дебелина: 19-20cm.
  - ECOFILC тврдо импрегниран.
  - PU пена дебелине 1,5cm двострано
  - YUFLIN
  - Навлака со штепувана заштита, странично појачување 70% памук 30% полиестер (не се вади)
  - Појачан BONNEL жичано јадро.
  - На рабовите појачано со PU пена 8cm
  - Идеално за опуштање за особи со повишена телесна тежина.

  • Нагласуваме:

   • ОРТОПЕДСКА ПОДДРШКА
   • ОЛЕСНАТО СТАНУВАЊЕ
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm - МКД
   80 cm 200 cm - МКД
   90 cm 190 cm - МКД
   90 cm 200 cm - МКД
   100 cm 190/200 cm - МКД
   120 cm 190/200 cm - МКД
   140 cm 190/200 cm - МКД
   150 cm 190/200 cm - МКД
   160 cm 190/200 cm - МКД
   180 cm 190/200 cm - МКД