Нарачајте производ

Душек Ortopedik


 • Карактеристики производот

  Зголемената флексибилност овозможува брзо опуштање и квалитетен одмор. Идеалната Комбинацијата од сунѓерИ со различна еластичност ги подобрува ортопедските својства за лица со зголемена тежина.
  - Дебелина: 18cm.
  - ECOFILC тврдо импрегниран.
  - PU пена дебелине 1,5cm двострано
  - YUFLIN
  - Навлака со штепувана заштита, 60% памук 40% ликра (не се вади)
  - Појачан BONNEL жичано јадро.
  - На рабовите појачано со PU пена 8cm
  Одлично избалансирана за релаксација и со ортопедски својства.

  • Нагласуваме:

   • ОРТОПЕДСКА ПОДДРШКА
   • ОЛЕСНАТО СТАНУВАЊЕ
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 3,800 МКД
   80 cm 200 cm 3,900 МКД
   90 cm 190 cm 3,800 МКД
   90 cm 200 cm 3,900 МКД
   100 cm 190/200 cm
   120 cm 190/200 cm
   140 cm 190/200 cm 6.600 МКД
   150 cm 190/200 cm
   160 cm 190/200 cm 7.300 МКД
   180 cm 190/200 cm 7,800 МКД