Нарачајте производ

Душек Premium


 • Карактеристики производот

  Го убрзува метаболизмот и ефикасно ја распоредува телесната тежина. Двострано поставена кокосова панела која не содржи влага.
  - Дебелина: 23-24cm.
  - PU пена 3cm.
  - ECOFILC, тврдо импрегниран.
  - двострано поставлени полиестерски силиконизирани влакна.
  - YUFLIN
  - Навлака со штепувана заштита (не се вади)
  - Појачан BONNEL жичано јадро.
  - На рабовите појачано со PU пена 8cm
  - Екслузивна комбинација на материјалот овозможува идеален одмор и опуштање.

  • Нагласуваме:

   • ОРТОПЕДСКА ПОДДРШКА
   • ЗИМСКА И ЛЕТНА СТРАНА
   • АНТИБАКТЕРИСКИ И АНТИАЛЕРГИСКИ
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm - МКД
   80 cm 200 cm - МКД
   90 cm 190 cm - МКД
   90 cm 200 cm 7,700 МКД
   100 cm 190/200 cm - МКД
   120 cm 190/200 cm - МКД
   140 cm 190/200 cm - МКД
   150 cm 190/200 cm - МКД
   160 cm 190/200 cm - МКД
   180 cm 190/200 cm - МКД