Нарачајте производ

Душек Prestige


 • Карактеристики производот

  Ексклузивен избор на материјал промовира брза релаксација и долг одмор. Ја зголемува циркулацијата.
  - Дебелина: 25cm.
  - MEMORY пена 3cm.
  - PU пена 8cm.
  - SKY CELL пена 8cm
  - HR пена
  - LATEX 3cm, 7 zona.
  - Заштитно платно.
  - YUFLIN
  Одстранлива Штепана навлака со антиалергиска заштита.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 10,800 МКД
   80 cm 200 cm 10,800.МКД
   90 cm 190 cm 10,800 МКД
   90 cm 200 cm 11.300 МКД
   100 cm 190/200 cm 13.400 МКД
   120 cm 190/200 cm 17.400 МКД
   140 cm 190/200 cm 17.400 МКД
   150 cm 190/200 cm 19.900 МКД
   160 cm 190/200 cm 19.900 МКД
   180 cm 190/200 cm 21.900 МКД