Нарачајте производ

Royal Memory


 • Карактеристики производот

  Комбинацијата на материјали омовозможува идеален одмор и опуштање. Силиконизираните влакна овозможуваат оптимална размена на температура помеѓу телото и душекот. помеѓу телото и душекот.
  - Дебелина: 25cm.
  - MEMORY пена 3cm.
  - ECOFILC, тврдо импрегниран.
  - PU пена дебелине 1,5cm + 1,5cm одвоена со белиот филц, двострано.
  - YUFLIN
  - Штепана навлака со штепувана заштита странично појачување, 80% памук 20% полиестер (не се вади)
  - BONNEL Жичано јадро – Рачна изработка
  - На рабовите појачано со PU пена 8cm
  - Иузетна превентива од болести на кичмата.

  • Нагласуваме:

   • ОРТОПЕДСКА ПОДДРШКА
   • ОЛЕСНАТО СТАНУВАЊЕ
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 9.300 МКД
   80 cm 200 cm 9.300 МКД
   90 cm 190 cm 9.300 МКД
   90 cm 200 cm 9.500 МКД
   100 cm 190/200 cm 11.300 МКД
   120 cm 190/200 cm 14.600 МКД
   140 cm 190/200 cm 14.600 МКД
   150 cm 190/200 cm 16.700 МКД
   160 cm 190/200 cm 16.700 МКД
   180 cm 190/200 cm 19.400 МКД