Нарачајте производ

Душек Silver safe


 • Карактеристики производот

  Појачано релаксирачко дејство, го подобрува метаболизмот и ефикасно ја распределува телесната тежина.
  - Јадро 14цм
  - Sky cell пена 24/42 5цм
  - ПУ Пена
  - Заштитно платно.
  - ЈУФЛИН
  - Филц
  - Навлака "Silver antistres" антиалергиска заштита со пилинг од ПУ пена.
  - Зајакнати рабови со ПУ ПЕНЕ 3цм.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm call МКД
   80 cm 200 cm call МКД
   90 cm 190 cm call МКД
   90 cm 200 cm call МКД
   100 cm 190/200 cm call МКД
   120 cm 190/200 cm call МКД
   140 cm 190/200 cm call МКД
   150 cm 190/200 cm call МКД
   160 cm 190/200 cm call МКД
   180 cm 190/200 cm call МКД