Нарачајте производ

Душек SKY Fresh.


 • Карактеристики производот

  Појачано релаксирачко дејство, го подобрува метаболизмот и ефикасно ја распределува телесната тежина.
  - Џепно јадро 16цм
  - ЕЦО-ФЛИЦ импергнирани
  - Сунндер 2цм. (на двете страни)
  - Заштитно платно.
  - ЈУФЛИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук 20% полиестер.
  - Зајакнати рабови со ПУ ПЕНЕ 8цм.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 5.800 МКД
   80 cm 200 cm 5.800 МКД
   90 cm 190 cm 5.800 МКД
   90 cm 200 cm 5,900 МКД
   100 cm 190/200 cm 7.300 МКД
   120 cm 190/200 cm 9.200 МКД
   140 cm 190/200 cm 9.500 МКД
   150 cm 190/200 cm 10.800 МКД
   160 cm 190/200 cm 10.800 МКД
   180 cm 190/200 cm 11.900 МКД