Нарачајте производ

Душек SKY Koko


 • Карактеристики производот

  Го убрзува метаболизмот и ефикасно ја распоредува телесната тежина. Двострано поставена кокосова панела која не содржи влага.
  - Џепно јадро 16цм.
  - Кокосова Табла 1цм. (двострано)
  - ЕКО-ФЛИЦ
  - PU пена 2цм. (двострано)
  - Заштитна навлака
  - ЈУФЛИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук 20% полиестер.
  - Зајакнати рабови со ПУ ПЕНЕ 8цм.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 9.300 МКД
   80 cm 200 cm 9.300 МКД
   90 cm 190 cm 9.300 МКД
   90 cm 200 cm 9.400 МКД
   100 cm 190/200 cm 11.300 МКД
   120 cm 190/200 cm 14.800 МКД
   140 cm 190/200 cm 14.800 МКД
   150 cm 190/200 cm 16.800 МКД
   160 cm 190/200 cm 16.800 МКД
   180 cm 190/200 cm 18.900 МКД