Нарачајте производ

Душек SKY Latex


 • Карактеристики производот

  Појачано релаксирачко дејство, го стимулира метаболизмот и ефикасно ја распоредува телесната тезина. Слојот од Latex му дава дополнителна удобност - Џепно јадро 16 cm.
  - ECO-FILC тврдо импрегниран
  - PU пена 2 cm. (obostrano)
  - LATEX пена 3 cm. (jednostrano)
  - Заштитно платно.
  - YUFLIN
  - Одстранлива штепана навлака со заштита 80% памук 20% полиестер.
  - Странично појачана со PU ПЕНА дебелина 8 cm.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 8.400 МКД
   80 cm 200 cm 8.400 МКД
   90 cm 190 cm 8.400 МКД
   90 cm 200 cm 8.800 МКД
   100 cm 190/200 cm 10.600 МКД
   120 cm 190/200 cm 13.800 МКД
   140 cm 190/200 cm 13.800 МКД
   150 cm 190/200 cm 15.700 МКД
   160 cm 190/200 cm 15.700 МКД
   180 cm 190/200 cm 17.600 МКД