Нарачајте производ

Душек SKY Memory


 • Карактеристики производот

  Го убрзува метаболизмот и ефикасно ја распоредува телесната тежина. Слојот од MEMORY пена му дава екстра удобност.
  - Џепно јадро 16цм.
  - ЕКО-ФЛИЦ
  - PU пена 2цм. (двострано)
  - Мемори пена 3цм. (еднострано)
  - Заштитна навлака
  - ЈУФЛИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук20% полиестер.
  - Зајакнати рабови со PU ПЕНЕ 8цм.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 7.800 МКД
   80 cm 200 cm 7.800 МКД
   90 cm 190 cm 7.800 МКД
   90 cm 200 cm 8.300 МКД
   100 cm 190/200 cm 9.900 МКД
   120 cm 190/200 cm 12.900 МКД
   140 cm 190/200 cm 12.900 МКД
   150 cm 190/200 cm 14.600 МКД
   160 cm 190/200 cm 14.600 МКД
   180 cm 190/200 cm 16.500 МКД