Нарачајте производ

Душек Wellness


 • Карактеристики производот

  Зголемена флексибилност , овозможува убрзано опуштање и квалитетен релаксирачки одмор. Комбинацијата на сунѓер со различна еластичност ја подобрува ортопедски својства за лица со зголемена тежина.
  - Дебелина: 21cm.
  - PU пена 14cm.
  - SOFT пена 4cm
  - Заштитно платно.
  - YUFLIN
  Одстранлива Штепана навлака со антиалергисkа заштита 80% памук 20% likra Идеално за опуштање за особи со повишена телесна тежина.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 7.500 MKD
   80 cm 200 cm 7.600 MKD
   90 cm 190 cm 7.600 MKD
   90 cm 200 cm 7.700 MKD
   100 cm 190/200 cm 9.300 MKD
   120 cm 190/200 cm 11.900 MKD
   140 cm 190/200 cm 11.900 MKD
   150 cm 190/200 cm 13.900 MKD
   160 cm 190/200 cm 13.900 MKD
   180 cm 190/200 cm 15.500 MKD