• КАКОВ ДУШЕК ТАКОВ СОН
    BONNELI MAX
    Добредојдовте во нашата интернет продавница.
    За нас...

Нарачајте од нашите производи преку Интернет! Bonneli Max Ви го претставува комплетниот асортиман на произвoдите.

layout styles

Bonneli Max Македонија.

Претпријатието “Bonneli Max” ДООЕЛ e генерален застапник (дистрибутивен центар) за Македонија на претпријатието “BONNELI” од Белград.

Претпријатието “Bonneli Max” ДООЕЛ e генерален застапник (дистрибутивен центар) за Македонија на претпријатието “BONNELI” од Белград. Претпријатието „Bonneli Max“ ДООЕЛ e формирано со цел доближување на, моментално најголемиот произведувач на душеци во регионот "BONNELI" – Белград, до македонскиот пазар. Салонот се наоѓа во Скопје, на булевар „Партизански одреди“ бр.55. Нудиме најголем избор од "sleep" програмата – душеци и наддушеци со врвен квалитет од „Bonneli“ и „box spring“ како и кревети во сите димензии од дрво (варена бука) по поволни цени, во одличен сооднос меѓу цената и квалитетот. Покрај малопродажба, преку дистрибутивниот центар, вршиме и продажба наголемо и целосно опремуваме со душеци и кревети: продавници, салони, хотели, мотели, хостели, интернати, домови за стари лица и здравствени установи.