Нарачајте производ

Брачен Кревет King


  • Карактеристики производот

    Браченот Кревет King одушевува со својот единствен дизајн,елеганција и квалитет. Изразито е цврст и стабилен. King Браченот Кревет е изработен од чисто дрво варена бука со одличен квалитет. Процесот на производството и завршната обработка ги задоволува најстрогите стандарди.

    Бои на креветите
    Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат во следните бои: венге, цреша, натур, бела.