Нарачајте производ

Кревет King


 • Карактеристики производот

  Kревет изработен од чисто дрво (варена бука). Стандардно доаѓа во натур (дрво) боја. Во цената на креветот е пресметана и подлогата за душекот-летвички од чисто дрво.

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат во следните бои: венге, цреша, натур, бела.
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 8,300 МКД
   160 cm 200 cm 19,900 МКД
   180 cm 200 cm 15,300 МКД