Нарачајте производ

King


  • Карактеристики производот

    🤎💤Душек Кинг Мек на допир Ви нуди невероватна удобност во спијење на неговата хипер пена и полнењето со силиконски влакна. Се приспособува на телесни облини, правејки да се чувствувате како да спиете на облаци. Карактеристично за него е термпрегулација, која нема да ви дозволи потење во текот на спијење.