Контактирајте не

Обавезно внесите ги вашите податоци

Вашето име:
Телефон:
E-mail:

Како ви се допаѓа нашиот сајт? Да Не Не сум сигурен

Како сте дознале за нас?

Порака

Салон во Скопје.

 • Фирма “Bonneli Max” DOOEL
 • Адреса: Варшавска бр.1 - Скопје1000 Скопје,Р.Македонија.
 • Фиксен. 02/614 32 43
 • Мобилен. 078/33 77 75
 • Email: bonnelimaxdooel@gmail.com

 • Работно време во салонот:
 • Понеделник - Петок: od 10h do 20h.
 • Сабота: od 10h - 16h.
 • Недела: Не работиме.

Салон во Битола.

 • Фирма “Bonneli Max” DOOEL
 • Адреса: Солунска 137а, Битола, 200м Над Карго Експрес .
 • Мобилен. 070/20 77 54
 • Email: bonnelimaxdooel@gmail.com

 • Работно време во салонот во Битола.
 • Понеделник - Петок: od 09h do 20h.
 • Сабота: od 09h - 15h.
 • Недела: Не работиме.

Податоци за фирмата Bonneli Max DOOEL.


.