Нарачајте производ

Luka


  • Карактеристики производот

    🖤🤍💤Совршен изглед и избор на совршени материјали го чини душекот Лука идеален за вашиот рбет. Ни премногу мек ни премногу тврд. Регулира топлотна енергија на вашето тело и не му дозволува потење.