Нарачајте производ

Брачен кревет Monica


 • Карактеристики производот

  Браченот Кревет Monica одушевува со својот единствен дизајн,елеганција и квалитет. Изразито е цврст и стабилен. Monica Браченот Кревет е изработен од чисто дрво варена бука со одличен квалитет. Процесот на производството и завршната обработка ги задоволува најстрогите стандарди.

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат во следните бои: венге, цреша, натур, бела.

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 8,300 МКД
   160 cm 200 cm 13,900 МКД
   180 cm 200 cm 15,300 МКД