Нарачајте производ

Кревет Monica


 • Карактеристики на производотот

  Кревет изработен од масивно дрво (варена бука). Стандардно доаѓа во натур(дрво) боја. Во цената на креветот вклучена е и подлогата за душекот-летви од полно дрво.

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат во следните бои: венге, цреша, натур, бела.


  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 8,300 МКД
   160 cm 200 cm 19,900 МКД
   180 cm 200 cm 15,300 МКД