Нарачајте производ

Наддушек 3D memory


 • Карактеристики производот

  Комбинација на екслузивните материјали овозможува брзо опуштање и долготрајен одмор.
  - 3Д МЕМОРИ ПЕНА 2цм.
  - СОФТ ПЕНА 4цм
  - ЈУЛФИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска и антибактериска заштита.
  Супериорен комфор и максимална релаксација
  .  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 3.500 МКД
   100 cm 200 cm 3.900 МКД
   120 cm 200 cm 4.700 МКД
   140 cm 200 cm 5.500 МКД
   160 cm 200 cm 6.300 МКД
   180 cm 200 cm 7.200 МКД