Нарачајте производ

Наддушек memory


 • Комбинација на екслузивните материјали овозможува брзо опуштање и долготрајен одмор.

  - Memory ПЕНА 5цм
  - ЈУЛФИН
  - Остранлива навлака со антиалергиска и антибактериска заштита.
  - Супериорен комфор и максимална релаксација  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 200 cm 5.900 МКД
   90 cm 200 cm 5.900 МКД
   100 cm 200 cm 6.700 МКД
   120 cm 200 cm 7.900 МКД
   140 cm 200 cm 9.300 МКД
   160 cm 200 cm 10.600 МКД
   180 cm 200 cm 11.900 МКД