Нарачајте производ

Душек Nautilus


 • Карактеристики производот

  Одлично се прилагодува по вашето тело. - Џепно јадро со 7 зони на тврдост 16 cm.
  - ECO-FILC тврдо импрегниран
  - HR PENA 35/36 4 cm. (двострано)
  - Заштитно платно.
  - YUFLIN
  - Странично појачување HR ПЕНА 35/36 дебелина 8 cm.
  Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук 20% ликра.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 12.100 MKD
   80 cm 200 cm 12.100 MKD
   90 cm 190 cm 12.100 MKD
   90 cm 200 cm 12.100 MKD
   100 cm 190/200 cm 14.300 MKD
   120 cm 190/200 cm 19.500 МКД
   140 cm 190/200 cm 19.500 МКД
   150 cm 190/200 cm 22.400 МКД
   160 cm 190/200 cm 22.400 МКД
   180 cm 190/200 cm 24.900 МКД