Нарачајте производ

Душек Nirvana


 • Карактеристики производот

  - ХР ПЕНА 35/36 4цм.
  - ХР ПЕНА 27/13 4цм.
  - Џепно јадро 16цм.
  - ЕКО-ФЛИЦ
  - ЈУФЛИН
  - Заштитно платно
  - Рабовите зајакнати од ХР ПЕНА 35/36 дебелина 8цм
  - Остранлива навлака со антиалергиска заштита 80% памук 20% полиестер.

  • Нагласуваме:

  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   80 cm 190 cm 14.700 МКД
   80 cm 200 cm 14.700 МКД
   90 cm 190 cm 14.700 МКД
   90 cm 200 cm 14.700 МКД
   100 cm 190/200 cm 17.800 МКД
   120 cm 190/200 cm 24.000 МКД
   140 cm 190/200 cm 24.000 МКД
   150 cm 190/200 cm 27.500 МКД
   160 cm 190/200 cm 27.500 МКД
   180 cm 190/200 cm 30.400 МКД