Нарачајте онлајн.

Обавезно внесите ги вашите податоци

Вашето име:
Телефон:
E-mail:

Како ви се допаѓа нашиот сајт? Да Не Не сум сигурен

Како сте дознале за нас?

Порака

Упатство за нарачка.

  • Внимателно внесите ги податоците во контакт форма и пратете. Нашиот тим ќе ве контактира во рок од 48 саати, а може и во истот ден. Одкако ќе ја одработиме Вашата порачка, ке ве контактираме на телефон, или ќе ви испратиме e-mail со одговор.

Порачки на телефон, позовите:

  • Фиксен телефон. 02/614 32 43
  • Мобилен телефон. 078/33 77 75