Нарачајте производ

Ruz


  • Карактеристики производот

    🌙🌠Душекот Руж ве повикува да ја осетите мекоста на допир. ХP пена и содржина од силиконски влакна овозможуват удобно спиење, се прилагодува на телото и прави да се чуствувате како да спиете на облаци. Овој душек содржи дупли џепни јадра, со цел да го одржува рбетот во правилна позиција. Флексибилниот ефект на мини џепни јадра кои се наоѓат во воздушните перничиња ве повикува во идеалниот конфор на светот во спиењето.