Нарачајте производ

Кревет на кат


 • Карактеристики производот

  Креветите на спрат, одушевуваат со својот единствен дизајн,елеганција и квалитет. Изразито е цврст и стабилен. Monica Брачниот Кревет е изработен од чисто дрво варена бука со одличен квалитет. Процесот на производството и завршната обработка ги задоволува најстрогите стандарди..

  Бои на креветите
  Сите кревети од нашата понуда може да се бојадисуваат - тонираат
  во следните бои: венге, цреша, натур, бела.
  • ЦЕНОВНИК

   Ценовник/Pricеlist

   Ширина Должина Цена
   90 cm 200 cm 11,700 МКД