Нарачајте производ

Vlora


  • Карактеристики производот

    🤎Душек Валора плус🤎 Ви нуди идеална поддршка на 'рбетот со неговото дупло џепно јадро, а круна на задоволството на спиење е неговата текстура на ткаенина *Доуцинелле® *Доуцинелле® е барушаста, свилена и мека на допир ткаенина. Иако овозможува управување на влага со својата функција на лесно сушење, исто така помага во одржување на пријатна телесна температура за време на сонот благодарејќи на термичката функција.