Душек Rocco

Душек Rocco

Додадете естетски шмек во вашата спална соба!

Степен на цврстина: средно мек, средно тврд

Висина на душек: 25cm | Состав: Џебно јадро | Употреба: Двострано

Одлики: силиконски влакна, двострана употреба, контрола на влага и материјали кои дишат, анатомска поддршка на 'рбетот, спакуван во ролна, плетена ткаенина Screenshot 2023-11-06 232332.png Душекот Rocco е пример за креативен дизајн кој ги поместува границите во светот на спиењето. Волнената ткаенина, еден од најквалитетните материјали што ги нуди природата, е ѕвездата на овој душек. Со волната која дише, функцијата за природна регулација на температурата и меката текстура, душекот Rocco му овозможува на вашето тело убаво да се одмори.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_21.jpg

СИСТЕМ НА ЏЕБНО ЈАДРО

Една од уникатните карактеристики на душекот Rocco е системот на џебно јадро. Овој систем обезбедува совршена поддршка на секоја точка од душекот и се прилагодува на анатомијата на вашето тело, нудејќи удобна положба за спиење.

ДВОЈНО ЛИЦЕ = ДВОЕН ВЕК

Функцијата за двострано користење ја зголемува функционалноста на креветот Rocco. Со редовно вртење на душекот, можете да се погрижите двете површини да се трошат рамномерно и да го продолжите животниот век на душекот. Уживајте во природниот и удобниот допир на волнената ткаенина.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200