Душек Dream

Душек Dream

Претворете го вашето време за спиење во бајка!

Степен на цврстина: Средно-тврд

Висина на душек: 28cm | Состав: Џебно јадро | Употреба: еднострано

Одлики: плетена ткаенина, одлична поддршка на 'рбетот, силиконски влакна, контрола на влага, материјали кои дишат, пакување во ролна Screenshot 2023-11-09 213924.png Душекот Dream е опремен со технологијата на џебни јадра. Штом легнете во креветот, вашето тело се чувствува како да лебди на мек облак и се подготвува за сон.

Dream исто така привлекува внимание со плетената ткаенина. Оваа специјална ткаенина овозможува одлична циркулација на воздухот, како и на вашиот душек да дише. Така, можете да доживеете длабок сон во текот на ноќта без потење или проблеми со телесната температура. Зачекорете во сон и тргнете на патување во магичниот свет на спиењето за да ги остварите вашите соништа.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-09 214025.png

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200