Душек Lady

Душек Lady

За младите госпоѓици!

Степен на цврстина: средно тврд

Висина на душек: 27cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано

Одлики: силиконски влакна, одлична поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат, специјална плетена ткаенина, вграден наддушек lady2 Душекот Lady заслепува на прв поглед со својата квалитетна плетена ткаенина и елегантен дизајн. Сепак, убавината на Lady не е ограничена само на нејзината надворешност. Благодарение на специјалните технологии што ги содржи, приоритет му дава на здравјето и удобноста на децата. Има стилски изглед со својот розов дизајн.

Овој душек е идеално решение за млади луѓе кои страдаат од алергии на прашина. Неговата специјално дизајнирана плетена ткаенина создава бариера за да се спречи развојот на алергени. Дополнително, овозможува свежа и чиста средина за спиење со тоа што спречува акумулација на лоши мириси. Има уникатна карактеристика која го елиминира проблемот со потењето. lady Уникатна карактеристика на овој душек е неговото средно ниво на цврстина, овозможено од хипермекот сунѓер. Овој сунѓер совршено се прилагодува на природните облини на телото и нуди оптимална поддршка за време на спиењето. Исто така, душекот има горем систем на федери специјално дизајниран да ги задоволи потребите на младите во нивната развојна возраст. Горниот слој го зголемува чувството на мекост на површината на душекот и им овозможува на младите да се чуввствуваат како да се прегрнати додека сонуваат.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 120x200
  • 100x200