Душек Polly

Душек Polly

Внесува уникатност и свежина во вашата соба!

Степен на цврстина: средно тврд

Висина на душек: 29m | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано

Одлики: антистатична ткаенина, хипер-сезитивна површина, контрола на влага, одлична поддршка на 'рбетот, спакуван во ролна Screenshot 2023-11-12 230813.png Душекот Polly го воздигнува вашиот процес на спиење од обично во друга димензија. Супериорната поддршка на 'рбетотот што ја нуди системот на џебни јадра му овозможува на душекот да се прилагоди на природната форма на вашето тело и да ги намали точките на притисок за време на спиењето. Произведен од висококвалитетни материјали, овој душек се истакнува со својата издржливост, долготрајна употреба и неговата мека ткаенина што дише.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 230843.png

Душекот Polly е подготвен да ви понуди уникатно спиење со својот креативен дизајн, систем на џебни јадра и модерен став. Со овој душек кој ги комбинира удобноста и стилот, можете да се будите одморени и освежени секое утро.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 100x200
  • 120x200