Душек Retro

Душек Retro

Патувајте низ времето со Ретро магија!

Степен на цврстина: средно-тврд

Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадро | Употреба: Еднострано

Одлики: плетена ткаенина, контрола на влага и материјали кои дишат, анатомска поддршка на 'рбетот, хипер-сензитивна површина Screenshot 2023-11-06 233434.png Душекот Retro додава уникатна атмосфера во вашата спална соба со комбинирање на безвременска елеганција и модерниот дизајн. Најважната карактеристика на креветот Retro е тоа што е опремен со специјален потпорен систем на џебно јадро. Овој систем овозможува одлична поддршка за секој дел од вашето тело и ги намалува точките на притисок за време на спиењето.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_23.jpg

Овој душек правилно ги изедначува грбот, половината и рамената, обезбедувајќи удобна атмосфера за спиење. Системот на џебното јадро и потпорниот слој го зголемуваат квалитетот и удобноста на Retro душекот. Овие карактеристики гарантираат одлична поддршка за вашето тело за време на спиењето и предизвикуваат чувство на одмор кога ќе се разбудите. Екстра мекиот сунѓер на душекот нуди дополнителна удобност и луксузно чувство.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200