Кревет Hypnos

Кревет Hypnos

Кревет што ве хипнотизира со својата убавина!
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Овој кревет е навистина уникатно и квалитетно парче мебел! Основата е цврста метална конструкција со професионален механизам за отворање. Базата и узглајето се изработени од мебелна плоча која ја прекривме со висококвалитетен сунѓер и ткаенина. Затворете ги очите и замислете колку прекрасно ќе се чувствувате да се опуштите и сонувате во вашиот нов кревет!

УЗГЛАВЈЕ

Висина: 120cm | Ширина: 185cm | Дебелина: 26cm

НОГАРКИ

Висина: 5cm

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 180x200
  • 160x200
  • 200x200