Кревет Luca

Кревет Luca

Изработен до совршенство!
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата.

Прецизните детали на Лука ветуваат стил и издржливост, а неговиот изглед е изјава на софистицираност. Изработен со прецизност и со долготрајност на ум. Потопете се во неговиот безвременски дизајн, каде елеганцијата се среќава со уметноста на релаксација и разбудете се во просторија која навистина го одразува вашиот беспрекорен вкус.

УЗГЛАВЈЕ

Висина: 115cm | Ширина: 166cm | Дебелина: 10cm

НОГАРКИ

Висина: 10cm

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена. ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
 • 90x190
 • 90x200
 • 200x200
 • 180x200
 • 160x200
 • 140x200
 • 140x190
 • 120x200
 • 100x200