Кревет Lady

Кревет Lady

За младите госпоѓици!
  • Ткаенина што лесно се чисти
  • Целосно метална конструкција
  • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
  • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Создадете шарена и живописна спална соба со креветот Lady што го отсликува енергичниот дух на младите луѓе! Неговиот дизајн во розова боја нуди енергична атмосфера која допира до срцата на младите луѓе.

Овој кревет, кој ќе се вклопи во собата на секоја тинејџерка со својот шарен и жив дизајн, ќе ви помогне да создадете катче што го отсликува духот на младите луѓе.

СОСТАВ

Screenshot 2023-11-12 141641(1).jpg

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200