Душек Aliza

Душек Aliza

Откријте ново ниво на длабок сон!

Степен на цврстина: тврд | Висина на душек: 30cm

Состав: Џебно јадро | Достапен: во две бои | Употреба: Еднострано

Одлики: хипер-сензитивна површина, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот Screenshot 2023-11-06 230806.png Џебното јадро на душекот Aliza обезбедува оптимална поддршка за секој дел од вашето тело, овозможувајќи ви да заземете удобна положба за време на спиењето и да ги пополните празнините на половината. На овој начин, квалитетот на вашиот сон се зголемува додека душекот се обликува и припива на вашето тело според природните облини.

СОСТАВ

2023-2 Export Catalogue HR_Page_36.jpg

Дополнително, плетената ткаенина на Aliza ја подобрува циркулацијата на воздухот, го намалува потењето и овозможува чувство на свежина. Сега можете да имате енергичен почеток на денот!

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

СЕРТИФИКАТИ

AR4997-101_1_1200_1200px_w.jpg(2).jpg

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Димензии
  • 90x190
  • 90x200
  • 100x200
  • 120x200
  • 140x190
  • 140x200
  • 160x200
  • 180x200
  • 200x200