Ноќен ормар Moon

Внесете нешто малку поинакво во вашата спална соба со овој елегантен и модерен ноќен ормар. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Moon, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 50х40cm | Висина: 55cm

Ноќен ормар Elegance

Елеганција спарена со луксуз. Внесете нешто малку поинакво во вашата спална соба со нашата уникатна палета на стилски ноќни ормари. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Elegance, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 46х40cm | Висина: 55cm

Ноќен ормар Master

Нежен и елегантен изглед. Внесете нешто малку поинакво во вашата спална соба со нашата уникатна палета на стилски ноќни ормари. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Master, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 47х48cm | Висина: 65cm

Ноќен ормар Carbon

Беспрекорна изработка со фокус на деталите. Парче мебел што се разликува со својот дизајн и изработка. Помешана со врвна технологија и изработка, оваа стилска масичка покрај креветот носи софистицирана елеганција и модерна привлечност во ентериерот. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Carbon, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 46х53cm | Висина: 60cm

Ноќен ормар King

Внесте елеганција и функционалност во вашиот простор за живеење со King ноќниот ормар. Благодарение на големиот волумен, нуди идеална опција за уредно складирање на сите ваши работи, од книги до облека. Сега можете многу лесно да ја организирате вашата спална соба со практичен простор за складирање. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот King, но може да се спари со кревет по ваш избор.

ДИМЕНЗИИ

Ширина: 51х48cm | Висина: 66cm

Ноќен ормар Dreamland

Беспрекорна изработка со фокус на деталите. Парче мебел што се разликува со својот дизајн и изработка. Помешана со врвна технологија и изработка, оваа стилска масичка покрај креветот носи софистицирана елеганција и модерна привлечност во ентериерот. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Dreamland, но може да се спари со кревет по ваш избор.

Ноќен ормар Empires

Беспрекорна изработка со кралски допир. Парче мебел што се разликува со својот дизајн и изработка. Помешана со врвна технологија и изработка, оваа стилска масичка покрај креветот носи софистицирана елеганција и модерна привлечност во ентериерот. Овој ноќен ормар е дел од сетот на креветот и душекот Empires, но може да се спари со кревет по ваш избор.