Бонели Макс е специјализарана продавница за анатомска и ортопедска програма за спиење, лоцирана во Скопје, која е присутна на пазарот од 2015 година. Нашето дологодишно постоење на пазарот е доказ за врвниот квалитет и поволни цени, а брзот и професионален кадар ќе се погрижи да го одберете правилниот производ за Вас. Се грижиме за нашите потрошувачи! Покрај малопродажба, вршиме и продажба на големо и целосно опремуваме со душеци и кревети: продавници, салони, хотели, мотели, хостели, интернати, домови за стари лица и здравствени установи.

Врвни економични дизајни за модерен дом

Креветот и душекот се исклучително важни за квалитетно спиење. На сите ни е потребен сон доколку сакаме да живееме и да работиме нормално. Bonneli е правиот избор

Aleksandar A.

Ubedlivo najdobri, prodolzete taka :D

Marija B.

Pozitiven personal i najubavi kreveti so super ceni

Martina C.

Super ste so najubavi i najkvalitetni proizvodi

Марија З.

Душеците ви се прекрасни презадоволни сме од квалитетот.

Natasa M.Mucunska.

Zemav naddusek, za samo dve noki nema bolki vo plekite i vratot, spies kako na oblace, mnogu komoten. Go preporacuvam na site.

Daniela K.