СЕТ CARBON

Неопходен во вашата спална соба како јаглерод на Земјата!

Овој сет е составен од креветот Carbon и душекот Carbon. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ CARBON
 • Инспириран од јаглерод
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК CARBON
 • Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд
 • Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: антистатична ткаенина, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот, наддушек со патент

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР CARBON

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

СЕТ NEON

Модерен сет со паметни иновации!

Овој сет е составен од креветот Neon и душекот Neon. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ NEON
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • USB-порта вградена во креветот за полнење на вашите паметни уреди
 • Достапен во две бои

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК NEON
 • Степен на цврстина: тврд
 • Висина на душек: 25cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: USB-порта за полнење смарт уреди, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот, спакуван во ролна

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ THERMOREGLUATE

Совршен баланс на телесната температура додека спиете!

Овој сет е составен од креветот Startlight и душекот Thermoregulate. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ STARLIGHT
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Модерениот кревет Starlight со својот стилски едноставен дизајн и изработка од квалитетни материјали со сигурност ќе додаде свежина во вашата спална соба.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК THERMOREGULATE
 • Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд
 • Висина на душек: 29cm | Состав: Џебно јадро | Употреба: Двострана
 • Одлики: Регулација на температура, двострана употреба, контрола на влага и материјали кои дишат, анатомска поддршка на 'рбетот, спакуван во ролна

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ KING

Искачете се на тронот на комфорот!

Овој сет е составен од креветот King и душекот King. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ KING
 • Лесно одржување и чистење
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.
 • Направен од квалитетни материјали, ги спојува издржливоста и елеганцијата. Креветот ќе биде центар на внимание во вашата спална соба со своите ватирани детали и посебен дизајн.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК KING
 • Степен на цврстина: средно-мек | Висина на душек: 34cm
 • Навлака: Сатенска | Состав: Џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: анатомска поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР KING

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

СЕТ SOHO

Создаден со љубов!

Овој сет е составен од креветот Soho и душекот Soho. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ SOHO
 • УЗГЛАВЈЕВисина: 145cm | Ширина: 190cm | Дебелина: 22cm
 • НОГАРКИВисина: 10cm
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК SOHO
 • Степен на цврстина: средно-мек, средно-тврд
 • Висина на душек: 33cm | Состав: џебно јадро | Начин на употреба: еднострано
 • Одлики: памучна плетена ткаенина, силиконски влакна, пена за поддршка на рбетот со висока густина, памучен-флекс филц, пердуви

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ MOON

Сакате да се чувствувате како да спиете под месечевата светлина?

Овој сет е составен од креветот Moon и душекот Moon. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ MOON
 • УЗГЛАВЈЕВисина: 125cm | Ширина: 167cm | Дебелина: 10cm
 • НОГАРКИВисина: 12cm
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК MOON
 • Степен на цврстина: средно-тврд
 • Висина на душек: 28cm | Состав: "Херкулес" федери | Употреба: еднострано
 • Одлики: специјална нежна ткаенина, рачки за носење, пена за поддршка на рбетот со висока густина, термален филц

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР MOON

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

СЕТ EMPIRES

Изградете сопствена империја!

Овој сет е составен од креветот Empires и душекот Empires. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ EMPIRES
 • 100% употреба на рециклирани материјали
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Специјалната памучна ткаенина со необична текстура која го краси модерниот дизајн на креветот предизвикува спортска атмосфера во вашата соба

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК EMPIRES
 • Степен на цврстина: средно-тврд
 • Висина на душек: 29cm | Состав: џебно јадро | Употреба: двострано
 • Одлики: еколошки материјали, анатомска поддршка на 'рбетот, рачки за кревање, нежна ткаенина

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

НОЌЕН ОРМАР EMPIRES

Нешто повеќе за ормарот може да дознаете ТУКА.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

СЕТ ELVIN

Создаден за вас!

Овој сет е составен од креветот Elvin и душекот Elvin. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ ELVIN
 • Лесен механизам на кревање; Класичната база со дополнителниот простор за складирање и нејзините механизми за лесно кревање ви додаваат екстра простор за складирање и го олеснуваат вашиот живот
 • Специјалнато ватирано узглавје на овој кревет, изработено од најискусните мајсторски раце, внесува класичен стил во вашата спална соба.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК ELVIN
 • Степен на цврстина: средно-тврд, средно-мек
 • Висина на душек: 31cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: 100% вискозна сатенска такенина, природни влакна од буково дрво, ортопедска подлога, одлична поддршка за 'рбетот, рачки за носење

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ DREAMLAND

Запловете во светотот на убавите сништа!

Овој сет е составен од креветот Dreamland и душекот Cooler Comfort. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ DREAMLAND
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Подвижна база - добивате и брачен кревет и два единечни во едно

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК COOLER COMFORT
 • Степен на цврстина: средно-тврд
 • Висина на душек: 28cm | Состав: Visco-пена | Употреба: еднострано
 • Одлики: душек без федери, термално приспособување, ортопедска подлога, технологија на ладење, летна/зимска употреба

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ INCI

Искусете спокоен луксуз!

Овој сет е составен од креветот Inci и душекот Luca. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ INCI
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Овој кревет може да се пофали со елегантен и современ дизајн, комбинирајќи чисти линии и луксузен комфор.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК LUCA
 • Степен на цврстина: Средно-тврд | Употреба: еднострано
 • Висина на душек: 27cm | Состав: Херкулес федер, силиконски влакна
 • Одлики: плетена ткаенина, пена со висока густина, силиконски влакна, Cotonflex филц, контрола на влага, материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ OSLO

Скандинавско прибежиште на вашиот префинет вкусз!

Овој сет е составен од креветот Oslo и душекот Luca. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ OSLO
 • УЗГЛАВЈЕ ➡ Висина: 112cm | Ширина: 170cm | Дебелина: 12cm
 • НОГАРКИ ➡ Висина: 10cm
 • Изработен од специјална ткаенина жакард
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК LUCA
 • Степен на цврстина: Средно-тврд | Употреба: еднострано
 • Висина на душек: 27cm | Состав: Херкулес федер, силиконски влакна
 • Одлики: плетена ткаенина, пена со висока густина, силиконски влакна, Cotonflex филц, контрола на влага, материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ ALIZA

Mодерен дизајн со стил!!

Овој сет е составен од креветот Aliza и душекот Aliza. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ ALIZA
 • Достапен во две бои
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК ALIZA
 • Степен на цврстина: тврд | Висина на душек: 30cm
 • Состав: Џебно јадро | Достапен: во две бои | Употреба: Еднострано
 • Одлики: антистатична ткаенина, контрола на влага и материјали кои дишат, одлична поддршка на 'рбетот

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ ALEGRA

Добриот сон започнува со Алегра и се претвора во среќен живот!

Овој сет е составен од креветот Aliza и душекот Aliza. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ ALEGRA
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Овој кревет се издвојува со големиот внатрешен простор за складирање, издржливоста и леснотијата на користење. Исто како и неговото име, има весел и жив дизајн.

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК ALEGRA
 • Степен на цврстина: Тврд
 • Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
 • Одлики: хипермек сунѓер; анатомска поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ JOY

За младите господини!

Овој сет е составен од креветот Joy и душекот Joy. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ JOY
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Целосно метална структура
 • Создадете шарена и живописна спална соба со креветот Lady што го отсликува енергичниот дух на младите луѓе!

Нешто повеќе за креветот може да дознаете [ТУКА.](http://bonnelimax.mk/kreveti/Joy

ДУШЕК JOY
 • Степен на цврстина: средно тврд
 • Висина на душек: 27cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
 • Одлики: силиконски влакна, одлична поддршка на рбетот; контрола на влага; материјали кои дишат, специјална плетена ткаенина, вграден наддушек

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СET CLOUDS

Креветот кој ве поканува да спиете на облаците!

Овој сет е составен од креветот Clouds и душекот Clouds. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ CLOUDS
 • Модерен и тренди изглед
 • Целосно метална конструкција

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК CLOUDS
 • Степен на цврстина: Средно-мек
 • Висина на душек: 33cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
 • Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, мек вграден наддушек, "Visco" слој

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ BAROK

Искусете го барокниот шарм во модерни времиња!

Овој сет е составен од креветот Barok и душекот Barok. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ BAROK
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки
 • Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК BAROK
 • Степен на цврстина: Средно-мек, средно-тврд
 • Висина на душек: 31cm | Состав: Џебно јадрo | Употреба: еднострано
 • Одлики: специјална екстра-мека "Doucinelle" ткаенина, анатомска поддршка на рбетот, контрола на влага, материјали кои дишат, силиконски влакна

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ STONE

Kаде што удобноста се среќава со издржливоста!

Овој сет е составен од креветот Stone и душекот Stone. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ STONE
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК STONE
 • Степен на цврстина: тврд
 • Висина на душек: 30cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: специјална памучна ткаенина, мемори пена, рачки за носење, силиконски влакна, специјален филц, пена со висока густина за поддршка на 'рбетот, вграден наддушек

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ SHINY

За блескави денови исполнети со енергија!

Овој сет е составен од креветот Shiny и душекот Shiny. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ SHINY
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК SHINY
 • Степен на цврстина: мек
 • Висина на душек: 32cm | Состав: џебно јадро | Употреба: двострано
 • Одлики: специјална памучна ткаенина, мемори пена, рачки за носење, силиконски влакна, 7-зонски џебни јадра, пена со висока густина за поддршка на 'рбетот

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ NESTA

Вашето ново љубовно гнездо!

Овој сет е составен од креветот Nesta и душекот Nesta. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ NESTA
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК NESTA
 • Степен на цврстина: средно-тврд
 • Висина на душек: 34cm | Состав: џебно јадро | Употреба: еднострано
 • Одлики: ортопедска подлога, слој природни влакна, 3Д плетена ткаенина, eco-friendly, ортопедска подлога, рачки за носење, вграден наддушек

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ AURORA

Донесете ја магичната поларна светлина во вашата соба!

Овој сет е составен од креветот Aurora и душекот Aurora. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ AURORA
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Вградено лед светло на узглавјето што се пали и гаси на копче
 • Достапен во разни бои - изберете од штоф карта во нашиот салон
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК AURORA
 • Степен на цврстина: едната страна средно-тврд, другата страна тврда
 • Состав: џебно јадро | Употреба: двострано
 • Aurora душекот, произведен со технологијата на џебни јадра, создава удобна атмосфера за спиење овозможувајќи ја најсоодветната поддршка на вашето тело.

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.

СЕТ CREA

Донесете ја магичната поларна светлина во вашата соба!

Овој сет е составен од креветот Crea и душекот Crea. Можете да ги купите како сет, но исто така и одвоено.

КРЕВЕТ CREA
 • Целосно метална конструкција
 • Лесен механизам на кревање што ви овозможува дополнителен простор за складирање
 • Креветот се состои од база, узглавје и ногарки. Можност за посебно купување само на базата

Нешто повеќе за креветот може да дознаете ТУКА.

ДУШЕК CREA
 • Степен на цврстина: тврд
 • Висина на душек: 25cm | Состав: џебно јадро | Употреба: двострано
 • Одлики: специјална памучна ткаенина, рачки за носење, силиконски влакна, џебни јадра, пена со висока густина за поддршка на 'рбетот, разни високо-квалитетни сунѓери

Нешто повеќе за душекот може да дознаете ТУКА.