Кревет на склопување со меко узглавје

Практично решение за заштедување на простор!
 • Достапен во две бои
 • Удобен душек
 • Целосно метална структура
 • Лесен механизам на склопување
 • Лесно пренослив благодарение на вградените тркалца
 • Меко узглавје со квалитетна ткаенина
 • Квалитетна цврста дрвена подлога
 • Креветот доаѓа во пакет со душекот

Практичен, но и естетски привлечен. Кажете збогум на непроспиени ноќи на неудобниот кауч! Овој практичен кревет на склопување со меко тапацирано узглавје од квалитетна ткаенина, е достапен во две бои. Од сега вашите гости ќе се чувствуваат пријатно и ќе имаат удобен сон, а вие заштедувате на простор.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Кревет на склопување со дрвено узглавје

Практично решение за заштедување на простор!
 • Целосно метална структура
 • Удобен душек
 • Лесен механизам на склопување
 • Лесно пренослив благодарение на вградените тркалца
 • Узглавје од квалитетно дрво
 • Квалитетна цврста дрвена подлога
 • Креветот доаѓа во пакет со душекот

Практичен, но и естетски привлечен. Кажете збогум на непроспиени ноќи на неудобниот кауч! Овој практичен кревет на расклопување се одликува со узглавје изработено од квалитетно дрво, како удобен душек. Од сега вашите гости ќе се чувствуваат пријатно и ќе имаат удобен сон, а вие заштедувате на простор.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Кревет на склопување - фотелја

Фотелја преку ден, кревет преку ноќ!
 • Едноставен и модерен дизајн
 • Лесен механизам на склопување
 • Добивате 2 во 1: фотелја и дополнителен единечен кревет
 • Димензии: 85x83x90cm

Совршено се вклопува во вашиот простор за живеење, давајќи приоритет на удобноста дури и во тесните простории. Удобно место за седење преку ден, а удобен кревет навечер. Го прави вашиот простор за живеење попрактичен нудејќи решение кое е и функционално и стилски.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Кревет на склопување - софа

Софа преку ден, кревет преку ноќ!
 • Едноставен и модерен дизајн
 • Лесен механизам на склопување
 • Добивате 2 во 1: кауч и дополнителен кревет за двајца
 • Собира двајца
 • Димензии: 85x147x83cm

Икористете го паметно вашиот простор. Совршено се вклопува во вашиот простор за живеење, давајќи приоритет на удобноста дури и во тесните простории. Удобно место за седење преку ден, а удобен кревет навечер. Го прави вашиот простор за живеење попрактичен нудејќи решение кое е и функционално и стилски.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА

Кревет на склопување - фиока

Практично, но и удобно!
 • Едноставен и модерен дизајн
 • Лесен механизам на извлекување
 • Добивате 2 единечни кревети, а зафаќа место за 1 единечен кревет
 • Димензии: базата е 100х200cm, душекот е 90х190cm
 • Висина на душек: 24cm

Одлики: плетена ткаенина, цркулација на воздухот, анатомска поддршка на 'рбетот, силиконски влакна, двострана употреба, контрола на влага Screenshot 2023-11-12 215359.png Го прави вашиот простор за живеење попрактичен нудејќи решение кое е и функционално и стилски.

РОК НА ИСПОРАКА

Доколку е достапен на залиха: следниот ден. Доколку е по нарачка: 30-40 дена.

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА ТУКА